Mi gátol meg a sikerességben?

Mi gátol meg a sikerességben?

 

Rájöttem mi volt az amiért nem jutottam előrébb eddig semmiben. Sem MLM, sem munkahely, sem üzlet.

 

Barátok. Mindig annyira fontosak voltak nekem a barátaim, hogy úgy gondoltam, ha felülemelkedem rajtuk, akkor elveszítem őket. És ez a rettegés attól, hogy elveszítem a barátaimat, visszafogott mindentől, ami által jobb lehettem volna.

A másik komoly ok, hogy gyakorlatilag sosem vágytam többre. Mindig azt mondtam magamnak, hogy jó így ez az élet, van lakásom, vannak barátaim, végül is elég a pénzem az életre és én csak egy nyugodt életet szeretnék. Akarok szabadságot, hogy tudjak menni nyáron kirándulni és annyi pénzt, hogy ezt megtehessem. Sosem vágytam nagy tulajdonra és vaskos bankszámlára. Egyszerűen csak kényelmesen túl akartam élni a hétköznapokat. Végül is ez jól sikerült eddig, de most már ez nem elég.

 

Most már szükségem van saját tulajdonra és saját vaskos bankszámlára.

 

Beszéljünk még egy kicsit a barátokról. Még mindig nagyon fontosak számomra. Én is csak egy gyarló ember vagyok, aki sóvárog az elismerésért és a barátok szeretete némileg kárpótol a más területen előforduló sikertelenségeim miatt. Viszont vannak dolgok, amikre már nem vagyok vevő. Elegem van a barátaim problémáiból. Na ne érts félre! Ez nem azt jelenti, hogy nem segítek szívesen, ha valaki a segítségemet kéri. Másról van szó. Elegem van abból, hogy olyan dolgokkal foglalkozzak, ami egy egészséges normális embernek nem kellene problémát jelentsen. Például az, hogy xy miért rúgatja ki magát minden munkahelyéről úgy, hogy lerészegedik és másnap nem megy be dolgozni. Vagy, hogy xy miért issza el a cége profitját és aztán nem tud szabadulni az adósságoktól. Röviden az alkohol problémák már nem férnek bele az életembe. Szerintem minden felnőtt embernek kell, hogy legyen annyi felelősségérzete, hogy az alkohol ne uralja az életét.

 

Téged mi gátol meg a sikerességben?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: