Miben tudok neked segíteni?

Miben tudok neked segíteni? Milyen üzlet?  

Légy kreatív és ne várd a tökéletes megoldást! Nekem sokat segített az afaceri-online. Egyelőre még én is csak az elején vagyok de legalább már elkezdtem.

 Mindent ingyen akarsz?  

Én is! Sőt, elárulom neked, hogy mindenki más is ingyen akar mindent! Valóban sok minden van amit megkaphatsz ingyen. Ott ülsz az internet előtt… Keress! De gondolj azért arra is, hogy nem mindig az ingyenes a legjobb megoldás. Tőlem megkaphatod az összes információt amit én felkutatok akár ingyen van akár fizetni kell érte. Majd te eldöntöd, hogy miért érdemes pénzt adni és melyiknek választod az ingyenes formáját.

Nemsokára felépítek egy hírlevél rendszert is amelyen keresztül megkaphatod a friss információkat.

 Miért?

Több okom van rá. Nagyon jól tudom milyen nehéz bármit is elkezdeni. Nekem is jól esett mikor megataláltam az interneten az információkat amiket kerestem. Másik ok, hogy ezáltal rendszerezem a gondolataimat. És végül, de nem utolsó sorban azért mert pénz van benne. Igen, pénzt tudunk vele keresni, te is, én is.

 

Kövesd figyelemmel a feljegyzéseimet és lépésről lépésre megmutatom neked hogyan csinálunk ebből pénzt.

 

Egyelőre semmiért sem fogok tőled pénzt kérni. Nincs is termékem. Mikor lesz termékem lehet, hogy megpróbálom majd eladni neked, de ez még úgyis odébb van. A döntés akkor is a tied lesz, hogy áldozol-e rá pénzt vagy sem.

 

Hasznos linkeket találsz itt. Egyesek reklámok, egyesek pedig egyszerűen csak hasznosak. Azt használod majd fel amelyiket hasznosnak ítéled a vállalkozásodhoz.

 

Természetesen mindig azt fogom szem előtt tartani, hogy mivel lehet pénzt keresni. Gondolj itt internetes munkára, otthonról végezhető munkára, egy kiegészítő jövedelemre, vagy nevezd, ahogy akarod.

 Mit kérek cserébe? 

Semmit.

Ha mégis segíteni szeretnél, kérlek, küldd el nekem azokat a lehetőségeket amiket te találtál. Ha találsz valamit, ami működik, lehetünk partnerek benne.

  

Reklámok

1 hozzászólás »

  1. Kedves Eszter!

    A XING oldalon akadtam Önre. Most kezdődik egy rendkívül innovatív rendszer kiépítése Romániában. Örömömre szolgálna, ha értekezhetnénk ez ügyben, és kaphatnék Öntől egy direkt e-mail és telefon elérhetőséget, ahova elküldhetek egy üzleti megkeresést.
    Köszönettel, Németh Szabolcs európai igazgató

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: