Mire van szükséged?

Nu intelegi? Click aici

Lássuk akkor egészen az elejétől, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy pénzt keress.

Valamit el kell adjál.

Eladni? De hát nincs semmilyen terméken… cégem sincs… én munkából élek. Igazad van, munkából élsz, tehát eladod a tudásodat és az idődet egy cégnek aki fizet érte valamennyit. Ha keveset fizet rosszul adtad el magad. Biztosan kevesebbet kapsz mint amennyit érsz. Mégis ez az amit az emberek nagy része csinál.

A második lehetőség az, hogy van egy saját céged terméked vagy szolgáltatásod amit eladhatsz. Ezt csinálja minden termelő egyszég, szoftver feljesztő cég és szolgáltató egység. Nagyon jól meg lehet belőle élni viszont hatalmas befektetésre van szükség : gépek, szoftverek, alkalmazottak, stb. Ha van egy ilyen terméked nyert ügyed van. Ha nincs megalkothatod a saját termékedet. Ne gondolj nagy dolgokra. Ha értesz valamihez írjál róla egy e-könyvet és kész is a termék. Ha nem tudod megírni vegyél igénybe egy szolgáltatót, lesz aki megírja helyetted csak add meg az ötletet. Innentől kezdve csak marketinget kell tanulj, hogy el is tudd adni. De erről majd később.

A harmadik lehetőség az, hogy nincs terméked sem, ötleted és és alkalmazottként sem szeretnél dolgozni. Ha így van el kell adnod más termékét. Ezt csinálják a kereskedők. Megveszik valakinek a termékét és kisebb-nagyobb haszonnal eladják. Sokan remekül megélnek ebből. A hagyományos kereskedelemben ehhez is hatalmas befektetésre van szükség, ami sokak számára lehetetlennek, elérhetetlen álomnak tűnik.

Viszont az interneten nincs szükség befektetésre ahhoz, hogy mások termékét áruld. Ezt ne értsd úgy, hogy semmibe sem fog neked kerülni. Ha emellett döntesz akkor is lesznek költségeid, viszont nem kell pénzt fektessél raktárkészletekbe, üzlethelyiségre, stb. Egy weboldal költségeivel le van tudva minden és ez már egy jóval elhanyagolhatóbb összeg.

De ha ennyi pénzed sincs akkor sincs minden veszve. Használhatod az ingyenes hirdetőfelületeket és a fórumokat ahol reklámozhatod a más termékeit és ha valaki tőlük vásárol megkapod a százalékod.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: