Változtatni akarsz az életeden?

Változtatni akarsz az életeden?

 

Azt még mindenkinek elmondanám, hogy ha változtatni akar az életén ne éljen úgy, mint eddig. Mert ha például cikinek érzed azt, hogy munka után nem a tévét nézed, mint a barátaid akkor ne csodálkozz, ha majd pont annyit keresel mint a barátaid a tévénézéssel.

 

Valahonnan le kell szakítani azt az időt, amíg a vállalkozásodat építed.

 

Talán ellentmondás, de azt is fontosnak tartom, hogy ne feledkezz meg a nagy munka közben azokról a dolgokról, amik fontosak számodra. Továbbra is van családod, esetleg gyerekeid, szórakozni akarsz, szabadidőre vágysz. Ha igazán fontos ne hanyagold el, mert a pénz nem boldogít és, ha közben lemondasz az értékeidről mindegy, hogy mennyi pénzt keresel. Keresd és találd meg a számodra legmegfelelőbb arany középutat a sikeres saját vállalkozás felé.

 

Ne higyj el semmit az „okosoknak”. Mindig van és lesz egy csomó ember, aki azt mondja majd, hogy ezt bárki meg tudja csinálni, de nem érdemes. Persze ha így gondolod, akkor előbb-utóbb te is abba a sokba fogsz tartozni aki azt hiszi. Tudd, hogy nem olyan nagyon sokan de mégis sokan vannak, akik megélnek az internetből. Biztosan dolgozni kell érte, és másképp csinálni mint az okosok, de ha így döntesz te is meg fogod csinálni.

 

Még mindig jobb otthon pizsamában dolgozni 2-3 órát azért, hogy megkeress egy áltag fizetést mint felkelni, kimenni a hidegbe és aztán egész nap egy főnök utasításait követve megkeresni ugyanannyit. Persze kezdetben a biztonság kedvéért csinálhatod mindkettőt.

 

És te többet akarsz mint az átlag, nem igaz?

Hozzászólás